USTVARJANJE OKUSNE VEGANSKE KULINARIKE

izjemna moč
rastlinske hrane

Fine Dining Experience

Dobrodošli v svetu Barbarelle, izjemne blagovne znamke, ki že od leta 2009 navdihuje za bolj zdrav način življenja in prehranjevanja.

Pssst, dovoli, da ti zaupam nekaj

svojih skrivnosti..

PREDPRODAJA

Zbirka najljubših veganskih sladic, ki jih že leta pripravljam za svoje goste, catering-e, restavracijo in juicebar.

ČISTA ALKIMIJA!

Barbarella vas z več kot 100 brezglutenskimi in veganskimi recepti vabi v svojo kuhinjo, kjer se eleganca in kulinarična strast prepletata z bogatimi okusi in polnovrednimi rastlinskimi sestavinami.

moji najljubši recepti

 Pisana zbirka zdravih veganskih zajtrkov, juhic, solatnih in riževih skled ter priljubljenih sladic, s katerimi boste lahko navdušili na rojstnodnevnih zabavah in drugih žurkah.

IZŠLA BO NOVA BARBARELLINA KNJIGA

Zbirka najljubših veganskih sladic, ki jih že leta pripravljam za svoje goste, catering-e, restavracijo in juicebar

Barbarellini recepti so čista čarovnija. Njene skrivne sestavine so zagotovo neskončna ljubezen do zdravja, lepote, barv in življenja nasploh. Zato je “Alkimija Čistih Okusov” v trenutku zasedla častno mesto na naši polici s kuharskimi knjigami”

Mojca Fatur, igralka

“As an educator, there is nothing more gratifying than seeing one of my students produce a plant-based work of art. Barbara has always shown an incredible talent which is shared so well in this beautiful book. Her work displays an impeccable example of the potential within plant-based foods. You will love her book!”

Matthew Kenney, avtor, ustanovitelj plant-based akademije ZDA

“Barbara je profesionalka, ki jo odkrito občudujem, sodelovanje z njo poteka gladko in čisto, kot da bi pojedel tisti čudežni mango iz uvoda.”

Klemen Košir, avtor in založnik