Več informacij
O delavnici:
Na kulinarični delavnici bom razkrila svoje veščine in znanje, pridobljene v več kot desetih letih predanega raziskovanja rastlinske kulinarike. Moje poslanstvo je preprosto: pokazati, kako lahko s svežimi, naravnimi sestavinami popestrite svoj vsakdan, ne glede na tvoj zaseden urnik. Na vsaki delavnici prejmete knjižico z opisanimi recepti. Vsi recepti so izvedeni pred vašimi očmi, tako da temeljito spoznate vse tehnike. Med samim tečajem so vprašanja in izkušnje vseh udeležencev zelo dobrodošle.
Tehnike in pripomočki:
Spoznali boste tehnike za pripravo veganskih jedi. Razkrila bom izbor najboljših kuhinjskih pripomočkov za dosego vrhunskih rezultatov. Naučila vas bom, kako načrtovati nakupovanje sestavin vnaprej, da bo organizacija zdravega prehranjevanja čim lažja.
Recepti:
Na tej delavnici delim recepte kot so:
- hranilni smoothie-ji,
- kremne juhe in mineštre,
- slane pite,
- glavne jedi (riževa ali kvinojina zelenjavna skleda oziroma poke bowls),
- ekostične omake in dressingi za okusne solate,
- veganska sladica
Recepti se prilagajajo sezoni in sestavinam, ki so na voljo v sezoni. Poseben poudarek je na brezglutenskih jedeh.
Lokacija: Kulinarični studio BARBARELLA v Ljubljani, Središka 4
Trajanje: Delavnica se začne ob 17.00 in traja do 20.30 ure.
Cena in prijava: 99,00 EUR z vključenim DDV.
V ceno je vključena celotna prehrana med delavnico, knjižica z opisanimi recepti ter praktični prikazi. Pohitite, saj je število mest omejeno!
Minimalno število udeležencev je 6 oseb, maksimalno 12 oseb. Odpoved delavnice je mogoča najkasneje 1 teden pred začetkom, sicer si pridržujemo pravico zadržati 70 % kupnine.