DELAVNICA KRUH, KREKERJI, NAMAZI

Vabim te na edinstveno kulinarično delavnico, kjer pripravljamo veganski partyfood, fingerfood, odlične namaze in kruh, primerno za vsak dan in za posebne priložnosti.

Categories: SKU: 00014

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

hitra dostava

preverjena kakovost

100% varen nakup

15 dni rok vračila

življenju prijazno

Več informacij

O delavnici:

Na kulinarični delavnici bom razkrila svoje veščine in znanje, pridobljene v več kot desetih letih predanega raziskovanja rastlinske kulinarike. Moje poslanstvo je preprosto: pokazati, kako lahko s svežimi, naravnimi sestavinami pripravite najboljše namaze, s katerimi boste navdušili na vsakem domačem ali posebnem dogodku. Na vsaki delavnici prejmete knjižico z opisanimi recepti. Vsi recepti so izvedeni pred vašimi očmi, tako da temeljito spoznate vse tehnike. Med samim tečajem so vprašanja in izkušnje vseh udeležencev zelo dobrodošle.

Tehnike in pripomočki:

Spoznali boste tehnike za pripravo namazev in kruha, ter sestavljanje kanapejev Razkrila bom izbor najboljših kuhinjskih pripomočkov za dosego vrhunskih rezultatov. Naučila vas bom, kako načrtovati pripravo, da boste lahko kreirali enostavne in zahtevnejše recepte za partyfood.

Recepti:

Na tej delavnici delim recepte kot so:

  • hitri brezglutenski kruh in kruh z drožmi
  • različni slani in sladki namazi iz naravnih sestavin
  • priloge in sestava kanapejev
  • mini sladki kanapeji

Recepti se prilagajajo sezoni in sestavinam, ki so na voljo v sezoni. Poseben poudarek je na brezglutenskih sestavinah.

Lokacija: Kulinarični studio BARBARELLA v Ljubljani, Središka 4
Trajanje: Delavnica se začne ob 17.00 in traja do 20.30 ure.
Cena in prijava: 99,00 EUR z vključenim DDV.

V ceno je vključena celotna prehrana med delavnico, knjižica z opisanimi recepti ter praktični prikazi. Pohiti, saj je število mest omejeno!

Minimalno število udeležencev je 6 oseb, maksimalno 12 oseb. Odpoved delavnice je mogoča najkasneje 1 teden pred začetkom, sicer si pridržujemo pravico zadržati 70 % kupnine.