Več informacij
O delavnici:
Na kulinarični delavnici bom razkrila svoje veščine in znanje, pridobljene v več kot desetih letih predanega raziskovanja rastlinske kulinarike. Moje poslanstvo je preprosto: pokazati, kako lahko s svežimi, naravnimi sestavinami pripravite najboljšo vegansko božično večerjo, s katero boste navdušili ob koncu leta. Na vsaki delavnici prejmete knjižico z opisanimi recepti. Vsi recepti so izvedeni pred vašimi očmi, tako da temeljito spoznate vse tehnike, poleg tega sodelujete pri pripravi. Med samim tečajem so vprašanja in izkušnje vseh udeležencev zelo dobrodošle.
Tehnike in pripomočki:
Spoznali boste tehnike za pripravo 5-hodnega menija. Razkrila bom izbor najboljših kuhinjskih pripomočkov za dosego vrhunskih rezultatov. Naučila vas bom, kako načrtovati pripravo, da boste lahko ustvarili 5 hodni meni.
Recepti:
Na tej delavnici delim recepte kot so:
- Kanapeji s hrenovim namazom in kaviarjem
- Veganska francoska solata
- Kremna juha s pečenim česnom in timijanom
- Veganski meatloaf, bučni pire, gravy
- Mandljev mousse z belo čokolado in pomarančo
Lokacija: Kulinarični studio BARBARELLA v Ljubljani, Središka 4
Trajanje: Delavnica se začne ob 17.00 in traja do 20.30 ure.
V ceno je vključena celotna prehrana med delavnico, knjižica z opisanimi recepti ter praktični prikazi. Pohiti, saj je število mest omejeno!
Minimalno število udeležencev je 6 oseb, maksimalno 12 oseb. Odpoved delavnice je mogoča najkasneje 1 teden pred začetkom, sicer si pridržujemo pravico zadržati 70 % kupnine.