DELAVNICA GOURMET SWEETS

Vabim te na edinstveno kulinarično delavnico, kjer pripravljamo izjemne veganske sladice, primerne za vsak dan in za posebne priložnosti.

Categories: SKU: 00013

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

hitra dostava

preverjena kakovost

100% varen nakup

15 dni rok vračila

življenju prijazno

Več informacij

O delavnici:

Na kulinarični delavnici bom razkrila svoje veščine in znanje, pridobljene v več kot desetih letih predanega raziskovanja rastlinske kulinarike. Moje poslanstvo je preprosto: pokazati, kako lahko s svežimi, naravnimi sestavinami pripravite najboljše veganske sladice. Na vsaki delavnici prejmete knjižico z opisanimi recepti. Vsi recepti so izvedeni pred vašimi očmi, tako da temeljito spoznate vse tehnike. Med samim tečajem so vprašanja in izkušnje vseh udeležencev zelo dobrodošle.

Tehnike in pripomočki:

Spoznali boste tehnike za pripravo veganskih sladic. Razkrila bom izbor najboljših kuhinjskih pripomočkov za dosego vrhunskih rezultatov. Naučila vas bom, kako načrtovati pripravo, da boste lahko kreirali enostavne in zahtevnejše sladke recepte.

Recepti:

Na tej delavnici delim recepte kot so:

  • sladke veganske pite brez glutena
  • moderne, visoke veganske torte
  • veganske sladice v lončkih
  • enostavni veganski kolački
  • dekoracije, obmazovanje in glazure

Recepti se prilagajajo sezoni in sestavinam, ki so na voljo v sezoni. Poseben poudarek je na brezglutenskih veganskih sladicah

Lokacija: Kulinarični studio BARBARELLA v Ljubljani, Središka 4
Trajanje: Delavnica se začne ob 17.00 in traja do 20.30 ure.
Cena in prijava: 99,00 EUR z vključenim DDV.

V ceno je vključena celotna prehrana med delavnico, knjižica z opisanimi recepti ter praktični prikazi. Pohitite, saj je število mest omejeno!

Minimalno število udeležencev je 6 oseb, maksimalno 12 oseb. Odpoved delavnice je mogoča najkasneje 1 teden pred začetkom, sicer si pridržujemo pravico zadržati 70 % kupnine.